CVH Gulve og Tømrer er grundlagt i 2002 af Claus Vogt Hansen, der er uddannet gulvlægger.

Virksomheden har butik og udstilling i Janderup, hvor der er åbent efter aftale. Claus Vogt Hansen kører også gerne ud til dig, og tager en uforpligtende snak om netop din opgave.

Claus Vogt Hansen er dedikeret til sit arbejde, og han elsker at knokle igennem, så opgaven bliver udført ordentligt. Når han endelig holder fri, står den på tid i naturen på cykel, i løbeskoene eller i hans dejlige have i Janderup.

I 2015 var Claus Vogt Hansen med i ”Kaffe med Kurt” på TV Syd.
Du kan se indslaget her

Kvalitet, troværdig & god rådgivning

alex

Alex er 40 år. Han er uddannet tømrer og snedker fra den jyske håndværkerskole i år 2000. Alex har arbejdet med nybyg og renovering af stort og småt – desuden har han gennem 10 år arbejdet som bådbygger og har stort kendskab til arbejdet med skibsgulve. Alex bor i Janderup med sin kone Rikke og deres 3 børn Freya, Bertram og Hugo. I fritiden fylder sporten meget – både som frivillig og som aktiv. Løb, badminton, fodbold og hockey kan nævnes. Troværdighed og god rådgivning er vigtigt for Alex. Han sætter stor pris på kontakten med kunderne og ynder altid at gøre sit bedste for, at kunderne bliver tilfredse.

AT8A6235 webStor erfaring og god energi

Dennis er 33 år Han er uddannet Tømrer med 12 års effaring i branchen. Som person er Dennis meget udadvendt, venlig, imødekommende, og meget kvalitetsbevidst. Han vil gerne, at arbejdet laves rigtigt og ordentligt, så han hver gang kan køre fra kunden med god samvittighed. Dennis bor i Oksbøl sammen med sin Kone Diana, og tvillingerne Enya & Elias på 6 år. I  fritiden kører MTB, hvilket er en god måde at koble fra på. Derudover går meget at fritiden sammen med famillien.

 

AT8A6233 web

Målet er en læreplads

Lasse er 25 år, han er indtil videre ansat hos CVH-gulve som arbejdsmand, men målet for Lasse er at starte i lære. Lasse er uddannet landmand og kommer dermed fra et erhverv hvor effektivitet og kvalitet er en selvfølge. Lasse er altid klar til at give en ekstra hånd, så jobbet kan blive udført til største tilfredshed for både ham selv og kunden. Lasse bor i Varde med sin kæreste og lille søn. Når han ikke er på arbejde, eller passer sin familie, er han ivrig cykelrytter, og hvis turen er længere end cyklen tillader, tager Lasse sin motorcykel.